TERUG NAAR OVERZICHT

60. Een nieuw jaar, nieuwe opportuniteiten

8 januari, 2021

Zaterdag, 2 januari 2021

Vreemd, dit is de eerste keer dat ik de nieuwe datum moet schrijven, altijd een beetje wennen.
Wennen aan dat ‘eentje’ die ik ineens vaak moet veranderen als ik weer eens in het vorige jaar blijf steken, wennen aan het feit dat er weeral eens een jaar voorbij gevlogen is, wennen aan de voornemens die je maakte en nooit zal volhouden.

Bron : Fool.com

Maar we focussen vooral op het vooruitzicht van een jaar vol uitdagingen en nieuwe ideeën.

Eén van daarvan zijn we gestart met oudjaar, overgaand in het nieuwe jaar. Jawel, ons oudejaarsarrangement, dat we vanuit Lavinia Events Alicante organiseerden. En het moet gezegd, het was een toppertje!

Eerlijk, hard werk, heel veel helpende handen van vrienden, en vooral van Mieke en Elie -haar dochter-, die ons enorm bijgestaan hebben. Ze hadden af te rekenen met een eigenzinnige chef, die haar doel recht voor ogen had, niet makkelijk voor hen wellicht. Maar is een ‘chef kok’ niet altijd een beetje zo?

 

De eerste gasten arriveerden rond 14 uur, de dag van oudjaar, gevolgd door het laatste koppel om 15u30. Plots was Lavinia weer vol leven, Alicante zal het geweten hebben. De vrolijke kreten toen de koppels het frisse water insprongen, het vrolijke gekwebbel van mensen die het heel erg naar hun zin hebben, heerlijk. Wim kwam met een grote smile op zijn gezicht vertellen dat het zo ontzettend veel deugd deed om weer gasten te mogen ontvangen. Mensen weer de vakantie van hun leven kunnen geven, ook al is het dan maar 1 nachtje. Wel met alles erop en eraan, dat zeker !

Jammer genoeg had een koppel daags voordien noodgedwongen moeten annuleren, waardoor het aantal slonk tot een totaal van 6 personen. Maar, wij lieten het niet aan ons hart komen, want nu bleken er enkel nog naturisten overnachten. “Elk nadeel heb z’n voordeel”, ook nu weer. Dit betekende dat onze gasten ook gewoon naakt konden zwemmen.

De sfeer zat er vanaf het begin goed in, en dat gaf ons een extra boost en energie om van deze avond een super toffe overgang te maken. De avond vooraf hadden we nog vlug een sketch in elkaar te geknutseld.

bron : thelearningzoo.co.uk

Vanaf een uur of half vijf stonden Wim en ik er alleen voor. De uitdaging was het 7-gangenmenu te bereiden en de timing min of meer te respecteren. Wim had nauwkeurig zijn wijnarrangement bestudeerd -met dank aan weeral een goede vriend, Pat- die dit voor hem op een sublieme wijze had voorbereid.

Reeds van zodra de mensen ons ‘huisrestaurant’ binnenkwamen, ondertussen genietend van hun aperitiefje, hoorde je de oh’s en ah’s van verwondering en bewondering voor de uiterst gezellige tafels en kamer.

Mijn hart zwol van trots. En nog veel meer, toen we telkens werden geloofd voor de uitstekende wijn, de lekkere en verrassende gerechtjes, het mooie servies. Ik moet toegeven, het doet wat met een mens. Maar bovenal, is het heerlijk om te zien dat mensen zo heel erg konden genieten van wat Lavinia hen kon aanbieden. Wij hadden natuurlijk de luxe dat de gunstigere toestand in Spanje wel de mogelijkheden bood om dit te doen.

 

 

Ons zelfvertrouwen steeg met de minuut, en de sketches tussendoor -die uiterst kort waren- bleken een schot in de roos te zijn. Ons doel was bereikt, we bouwden langzaam de spanning in het verhaal op, en triggereden de nieuwsgierigheid van de mensen. Wat ons verhaal juist inhield blijft TOP SECRET 😉, maar ik kan je verzekeren dat er ambiance was. Er werd gelachen en geklonken op het nieuwe jaar -niet zoals andere jaren uiteraard- maar het startschot naar een beloftevol 2021 is gegeven.

Bron : rtbf.be

Dit event is voor herhaling vatbaar. Meer nog : ons volgende event staat nu al in de agenda vast : Lavinia’s Valentijns arrangement.
En we hebben nog heel wat meer ideeën om dergelijke thema arrangementen uit te werken. Het zijn welkome dagen in de stille en doodse periode. Lavinia moet leven, en dat kan alleen met gelukkige en tevreden gasten.

Hasta Luego,

Annemie ofte Ana

 

Lavinia Events Alicante is ontstaan vanuit de schoot van Lavinia Naturist Resort om in de vrije dagen (tussen november en februari) ook niet-naturisten te laten genieten van het unieke kader van Lavinia via georganiseerde thema -arrangementen. Ook groepen (wandelaars, golfers,…), teambuildings, families, bedrijven en verenigingen kunnen het hele complex afhuren. Meer info betreffende Lavinia Events Alicante vind je op de website, op Facebook en op Instagram.

Naturisten blijven natuurlijk hun geliefde zonvakantie beleven in Lavinia Naturist Resort en vinden info op deze website, op Facebook, op Instagram en op ons YouTube kanaal.

 

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@laviniaeventsalicante.com