TERUG NAAR OVERZICHT

Another day full of insecurity

5 december, 2018

De spanning stijgt ten top.

Daarnet rond 19.30 u eindelijk het verlossende bericht gekregen dat de akte doorgaat morgen. Blijkbaar heeft het heel wat voeten in de aarde gehad om dit nog tijdig klaar te krijgen.

Vanmorgen bleken er nog twee problemen te zijn aan de kant van de bank die ons de hypotheek verstrekt.

Gelukkig heeft onze bankdirecteur Pedro zich uit de naad gewerkt en vermoedelijk ook heel wat druk gezet in het hoofdkantoor om de spoedprocedure in gang te zetten zodat de afspraak kan doorgaan. Wim was even tot tranen toe bewogen toen we het goede nieuws van Lea hoorden in  een ingesproken bericht via whatsapp. Vreemd genoeg voel ik er niet heel veel bij. Noem het een vorm van zelfbescherming tot ik daadwerkelijk mijn krabbel gezet heb op het officiële document. Bang dat voorbarig blij zijn ongeluk over ons zou uitroepen en dat alles alsnog niet door zou gaan. Ik ben een beetje voorzichtig geworden omdat we al te vaak hebben meegemaakt dat alles tot op het laatste moment nog kan veranderen of er plots weer iets uit de lucht komt vallen wat niemand had zien aankomen.

In ieder geval kunnen we niet wachten tot het morgenmiddag is en we in het kantoor zitten. Onze champagne hebben we al koud gezet, morgen is het volle maan en kunnen we hopelijk ontkurken op onze eigenste Lavinia. Meer symbolisch kan het bijna niet !

Vandaag ook weer heel hard gewerkt en goed gevorderd in het proces van de business. We weten welke ondernemingsvorm we moeten opstarten, en hebben morgen een afspraak in de Ayuntamiento om een certificaat af te halen zodat onze gestor en boekhouder alles voor ons kan regelen.

We hebben ook het contract met de aannemer van de renovaties grondig besproken en getekend. Hij kan begin volgende week reeds starten met de werken. Tenminste als we dan eigenaar zijn .

Hij zal ook zijn uiterste best doen om tenminste 1 villa af te hebben zodat we tenminste na onze verhuis in de tweede week van januari een dak boven ons hoofd hebben en een plaats om onze huisraad onder te brengen. Het begint nu allemaal heel erg concreet te worden.

Morgen hopelijk een nieuwe blog van de trotse eigenaars van Lavinia Holiday Resort!

Follow Us

Volg ons op Social Media voor de laatste updates.
Wil je nog meer informatie?
Stuur ons dan een mailtje op info@laviniaeventsalicante.com